Esports sekcija Tehničkog veleučilišta u Zagrebu s ponosom najavljuje kvalifikacijski event za FACEIT Collegiate turnir u Counter Strike Global Offensive-u, čija europska završnica ima nagradni fond od  15000 $. Pobjednik kvalifikacijskog turnira osigurava jedno mjesto u playoff-u europske završnice.

Nakon inicijalne komunikacije TVZ esports je prepoznat od strane FaceIT kao kvalitetan partner te je dobio priliku organizirati ovaj kvalifikacijski turnir. Studenti Tehničkog veleučilišta u Zagrebu su višestruke prvaci UnisportZG i UnisportHR esport natjecanja u raznim naslovima te trenutni prvaci Student Esport Tournamenta koji je okupio studente iz Hrvatske u natjecanju u sljedećih 5 naslova: Rocket League, Counter Strike, League of Legends, FIFA21 i PUBG: Battlegrounds.

Sam kvalifikacijski turnir se igra online, isto kao i Faceit Collegiate turnir koji počinje sa playoff fazom igre 19.3.2022. Organizacijom kvalifikacijskog turnira smo omogućili plasman Hrvatske ekipe ravno u playoff fazu natjecanja i priliku sudjelovanja bez plaćanja kotizacije od 100$.

Plan kvalifikacijskog turnira je sljedeći:

  •  5-6.3. igra se sve do polufinala
  • 12.3. polufinale
  • 13.3. finale te borba za treće mjesto

Prijaviti se mogu fakulteti odnosno studenti određenog fakulteta s područja Republike Hrvatske. Jedan fakultet može predstavljati više ekipa, ali je bitno da u ekipi koja predstavlja neki fakultet može biti maksimalno 2 igrača koji studiraju na nekom drugom fakultetu. Sudjelovanje u turniru je u potpunosti besplatno, a svi zainteresirani se mogu prijaviti na https://forms.gle/JY1b4QTHjfrgMt7E6 . Posljednji korak prijave jest prijava na službeni pod kanal na TVZ esports discordu https://discord.gg/Es4JJvRSWw

Categories: Vijesti@TVZ

Skip to content