Dana 10.07.2023. Elektrotehnički odjel Tehničkog veleučilišta u Zagrebu organizira jednodnevni skup pod nazivom Dan Elektrotehničkog odjela

Cilj ovog događaja je približiti rad Elektrotehničkog odjela, studentima kao i svim zainteresiranim posjetiteljima. Studentima koji tek trebaju upisati jedan od naših usmjerenja, omogućiti lakši odabir te ih potaknuti na kvalitetnije promišljanje o budućem zvanju kroz komunikaciju i opušteno druženje.  Studenti i ostali posjetitelji imat će priliku upoznati naše studijske programe, pobliže vidjeti laboratorije i opremu kojom laboratoriji raspolažu, dobiti informacije u svezi Erasmusa – razmjenu studenata, raznih studentskih događanja poput STEM Games, Mc2 i čuti o djelovanju i aktivnostima studentskog zbora TVZ-a, a ujedno se družiti i upoznati s nastavnim osobljem Elektrotehničkog odjela TVZ-a. 

Dio skupa bit će posvećen izlaganju stručnjaka, nekadašnjim studentima Tehničkog veleučilišta u Zagrebu koji su diplomirali na Elektrotehničkom odjelu te su danas zaposleni u vodećim i renomiranim tvrtkama u području elektrotehnike. Studenti će se moći upoznati s njihovim područjem rada te kroz razgovor i druženje saznati koje su im sve mogućnosti vezane oko zapošljavanja i buduće karijere ako odaberu naše studijske programe.

Categories: Vijesti@TVZ

Skip to content