Želiš li svoje komunikacijske vještine dovesti na višu razinu, skupiti samopouzdanja kada trebaš govoriti pred mnoštvom ljudi ili produbiti svoje znanje – pred tobom je sljedeći projekt koji će ti pomoć u mnogo toga vezano uz tvoj društveni život, svakodnevne izazove, a i budućnost koju ćeš krojiti svojim sposobnostima koje ćeš imati prilike razviti i osvijestiti.

Želja za realizacijom najbolje verzije nas samih uvijek je prioritet, a pogotovo studentima pred kojima se nalazi niz mogućnosti koje će im otvoriti vrata uspjehu ako ih iskoriste. Zato iskoristi priliku, stremi višemu i prijavi se putem linka jer prijave traju od 6. 3. do kraja mjeseca odnosno 30. 3. 

Što Presentation skills projekt zapravo jest ?

Udruga eSTUDENT trudi se ponuditi što veći spektar pogodnosti koje će studentima pomoći na svim poljima pa tako provodi društveni projekt edukativnog karaktera – Presentation skills. 

Projekt je koncipiran tako da obuhvaća razna predavanja koja se baziraju na unapređenju komunikacijskih, a i prezentacijskih vještina te je u cilju  potaknuti studente da rade na sebi i svojim sposobnostima. 

Podršku u provođenju ovog projekta pruža akademska zajednica i privatni sektor Varaždinske i Međimurske županije, a i šire.  

Prošlih godina, ovaj je projekt bio zamišljen kao case study natjecanje na kojem su studenti svoje poslovne ideje trebali predstaviti i prezentirati, no danas ovaj projekt služi studentima da prodube prezentacijske i komunikacijske vještine kako bi im bilo lakše graditi vlastiti budućnost i skupiti samopouzdanje.

Predavanja u sklopu projekta

Predavanja se provode kroz 2 tjedna te će ih studenti moći pohađati prijavom putem linka. Na svakom predavanju u određenom tjednu, obrađivat će se specifične teme vezane uz polje komunikacijskih, prezentacijskih i socijalnih vještina, govorništva, liderstva, grafičkog dizajna i multimedijske vještine prezentiranja. 

Priliku za prijavu na predavanja imaju mogućnost svi studenti koji su željni naučiti ili produbiti znanje o stvaranju kvalitetnih prezentacija, provođenju samog prezentiranja, govorništva i skupljanju sigurnosti u sebe kako im budući izazovi ili poslovne prilike ne bi bile mukotrpne, već nešto što budi želju i volju za predstavljanjem i iskazivanjem vlastitih sposobnosti na najbolji mogući način.

Saznaj više!

Dodatne informacije vezane uz našu Udrugu, predavanja, seminare, radionice ili događanja možeš istražiti na našojweb stranici ili na društvenim mrežama – Facebook, Instagram i LinkedIn profilu. Pretplatom na naš newsletter, možeš primati novosti koje Udruga eSTUDENT provodi.

Categories: Vijesti@TVZ

Skip to content