FrontEd je besplatna stručna radionica studentske udruge EESTEC LC Zagreb čiji je cilj naučiti mlade ljude osnovna znanja i vještine web programiranja. Uzevši u obzir uspjeh prošlogodišnjeg izdanja radionice koje je nagrađeno Rektorovom nagradom, ove se godine radionica tematski proširuje te će pokrivati i frontend i backend.

Prijave su već otvorene, a predviđeno trajanje radionice je od 7. do 23. ožujka 2022. godine gdje su predavanja predviđena samo radnim danima. Predavanja će se održavati u prostorijama Fakulteta elektrotehnike i računarstva (ukoliko do tada budu donesene nove epidemiološke mjere koje bi spriječile ulazak studenata na fakultet, sve je spremno za održavanje predavanja u online obliku). Prvih devet radnih dana obrađivat će se teorijski dio web developmenta. Zadnji vikend radionice svi će sudionici imati priliku testirati stečeno znanje sudjelovanjem na 24-satnom Hackathonu gdje tri najuspješnije ekipe očekuju nagrade! Timovi će se sastojati od 5 osoba.

Sam Hackaton organizira Span, ovogodišnji Platinum partner koji je odlučio polaznicima omogućiti rješavanje zadatka u svojim prostorima gdje polaznike očekuje veliki otvoren prostor za rješavanje zadatka. Tim IT stručnjaka iz Spana bit će dostupan tijekom cijelog Hackathona za pitanja i smjernice. Garantiramo ugodnu radnu atmosferu, ali i dobru zabavu!

Neka izazov postane prilika!

Nauči nešto novo, pokaži što znaš i prijavi se!

Ovogodišnji partneri na radionici: Span, Photomath, King ICT, Ars Futura, Microblink, Croz, Bit4bytes, Leapbit, Ericsson Nikola Tesla, Innovez

Link za prijave: https://forms.gle/GDjAzYrpsgkTZ6gQA

Više informacija možeš saznati na našim društvenim mrežama:

Facebook: FrontEd, facebook.com/frontedzagreb

Instagram: @fronted.zg

Categories: Vijesti@TVZ

Skip to content